Кои сме ние?

 • buzi

  Нико (Бъзи)

  Карач

  Планината е моят дом. Tоп сноуборд инструктор и демонстратор. MTB инструктор собственик на Fix.Me байк шоп. Рапър, фрийрайдер, копач и трейл билдър. Член на WSG. С другите трима сме No Brainz.
 • miro

  Станимир (Миро)

  Карач

  Карам колело и ски. Обичам забавленията сред природата, както и скитнята по гори и планини. Изграждам велотрасета като RFT от 2012. Най-често се занимавам с LINUX администрация, уебсървъри и имплементация на HTTP2/QUIC. Член на UTB. С другите трима сме No Brainz.
 • kiko

  Кирил (Кико)

  Карач

  Здравейте, казвам се Кирил Етрополски и съм любител на екстремните спортове. Планината е втората ми майка, при нея се чувствам изпълнен с емоция и наслада. Обичам всички спортове които включват ходене, каране / търкаляне :), пързаляне, плуване, скачане, летене. Дизайнер по душа и програмист по професия. С другите трима сме No Brainz.
 • sha

  Христо (Ицо)

  Карач

  Обичам планината и природата. Обичам спорта и адреналина. Карам колело и сноуборд. Бивш състезател по борба със завидна колекция от медали. Работя в сферата на рекламата. Трейл билдър. Член на WSG. С другите трима сме No Brainz.