Станимир Илиев
карач

Карам колело и ски. Обичам забавленията сред природата, както и скитнята по гори и планини. Изграждам велотрасета като RFT от 2012. Най-често се занимавам с LINUX администрация, уебсървъри и имплементация на HTTP2/QUIC. Член на UTB. С другите сме No Brainz.

Facebook profileInstagramДелник на Безделник
Николай Ковачев
карач

Планината е моят дом. Tоп сноуборд инструктор и демонстратор. MTB инструктор собственик на Fix.Me байк шоп. Рапър, фрийрайдер, копач и трейл билдър. Член на WSG. С другите сме No Brainz.

Кирил Етрополски
карач

Здравейтеказвам се Кирил Етрополски и съм любител на екстремните спортове. Планината е втората ми майка, при нея се чувствам изпълнен с емоция и наслада. Обичам всички спортове които включват ходене, каране / търкаляне :), пързаляне, плуване, скачане, летене. Дизайнер по душа и програмист по професия. С другите сме No Brainz.

Станимира Карадочева
бери

Аз съм Съни, обичам слънцето, планината, природата, карам дъски всякакви - снобоурд, лонгборд, уейкборд, сърф по малко, брейкденс за удоволствие, колело от скоро, но много го заобичах! Основател съм на женско крю от диви боровинки - Wild-berries и съм също толкова дива и шантава 😉 С другите сме No Brainz.

Христо Методиев
карач

Обичам планината и природата. Обичам спорта и адреналина. Карам колело и сноуборд. Бивш състезател по борба със завидна колекция от медали. Работя в сферата на рекламата. Трейл билдър. Член на WSG. С другите сме No Brainz.

Димитър Иванов
карач

Здравейте, казвам се Митко. През свободното си време обичам да карам колело в планината. Това е моята страст от малък. Когато съм сред природата се чувствам най-добре. С другите сме No Brainz.

Даниел Кашинов
карач

Ученик съм, най-младото попълнение на клуба (засега). Планината, природата, баскетбола и спускането с колело са моите страсти. Любимото ми трасе за спускане е Relyovo Fun Trail, може би защото съм прекарал много време в подготовката, изграждането и поддържането му. С другите сме No Brainz.