Христо Стойков
карач

Израснал съм със спорт – ски в клуб Чамкория и след това НСА. От 6 години работя като байк инструктор и трейл билдър. От 2011 г. съм състезател по планинско колоездене, дисциплина спускане. С другите сме No Brainz.

Станимир Илиев
карач

Карам колело и ски. Обичам забавленията сред природата, както и скитнята по гори и планини. Изграждам велотрасета като RFT от 2012. Най-често се занимавам с LINUX администрация, уебсървъри и имплементация на HTTP2/QUIC. Член на UTB. С другите сме No Brainz.

Facebook profileInstagramДелник на Безделник
Николай Ковачев
карач

Планината е моят дом. Tоп сноуборд инструктор и демонстратор. MTB инструктор собственик на Fix.Me байк шоп. Рапър, фрийрайдер, копач и трейл билдър. Член на WSG. С другите сме No Brainz.

Кирил Етрополски
карач

Здравейтеказвам се Кирил Етрополски и съм любител на екстремните спортове. Планината е втората ми майка, при нея се чувствам изпълнен с емоция и наслада. Обичам всички спортове които включват ходене, каране / търкаляне :), пързаляне, плуване, скачане, летене. Дизайнер по душа и програмист по професия. С другите сме No Brainz.

Христо Методиев
карач

Обичам планината и природата. Обичам спорта и адреналина. Карам колело и сноуборд. Бивш състезател по борба със завидна колекция от медали. Работя в сферата на рекламата. Трейл билдър. Член на WSG. С другите сме No Brainz.